Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
14 oktober 2018 - De provincieraad
JEROEN VERHULST, onze kandidaat voor de provincieraad op 14 oktober a.s.
CD&V-Beveren zet volop in op vernieuwing en wil aankomend talent een kans geven. Dat bewijst de partij opnieuw door de aanduiding van Jeroen Verhulst, 27 jaar, de allerjongste kandidaat ooit op de CD&V-lijst voor de provincieraadsverkiezingen.
 Jeroen is geboren en getogen in Beveren. Hij is werkzaam bij Agidens Infra Automation in Zwijndrecht, een firma die werkt aan de verbetering van de mobiliteit op en naast de (vaar)wegen door automatisering van bouwkundige kunstwerken. Jeroen heeft daarbij de opdracht aanbestedingen binnen te halen in binnen- en buitenland. 
Jeroen vindt sociale contacten zeer belangrijk en is graag onder de mensen.“Bij de mensen weet ik wat er echt leeft in de gemeente en wil ik meer dan enkel luisterend oor zijn". Je kan Jeroen dan ook vaak treffen op allerlei evenementen. 
 “Voetbal is een jeugdliefde van me: al van jongs af aan voetbalde ik bij Svelta Melsele. Door blessures moest ik daar enkele jaren geleden mee stoppen. Wel ben ik nog steeds actief in het zaalvoetbal van het Land van Beveren en de minivoetbalkern van Sint-Gillis-Waas, ” zegt Jeroen. 
Op politiek vlak is Jeroen sedert enkele jaren lid van Jong CD&V. “Ik ben kandidaat voor de gemeenteraad en tegelijk voor het provincaal niveau:  ik wil me inzetten voor projecten en diensten in functie van de hedendaagse samenleving en voor de uitdagingen van een snel evoluerende maatschappij. Ik wil meehelpen met het creëren van ruimte om te leven en te beleven,”motiveert Jeroen zijn kandidatuur. 
 "De lokale handel en landbouw moet ondersteund worden.  Vernieuwende ideeën moeten een kans krijgen. De korte keten promoten (Eet lekker, gezond én lokaal!) is zo'n voorbeeld van een vernieuwend idee," zegt Jeroen nog.
"Wegen moeten maximaal opgewaardeerd en uitgebreid worden, en dan vooral de fietspaden: Koning FIETS, zal in de komende legislatuur een zeer belangrijk vervoersmiddel zijn in Beveren gedurende de vele geplande werkzaamheden."
VERGEET NIET JE STEM UIT TE BRENGEN OVER DE PROVINCIERAADSLIJST ZOALS DIE OP 14 OKTOBER WORDT VOORGELEGD AAN DE KIEZERS. JE KAN NOG JE STEM UITBRENGEN  VIA ONS LEDENPORTAAL (mijn.cdenv.be)
>
>
>
>